Hva gjør vi

Simpl er et talenthus som representerer Norges nyeste og mest spennende profiler. Vi tror på [underholdende]  innhold som *målgruppen* ønsker å se, på plattformene de bruker.

Management

Vi representerer noen av landets mest spennende talenter. Stallen vår består av en god blanding med profiler kjent fra TV, humorscenen, sosiale medier og har et brennende engasjement innenfor sitt fagfelt. Felles for profilene er godt nedslagsfelt og høyt engasjement. Vi jobber strategisk med profilbyggende aktiviteter for å skape positive synergieffekter for våre kunder.

Konsept

Simpl tester stadig nye talenter og konsepter, skreddersydd for Snapchat, TikTok og andre digitale flater. Vi lager innhold for målgruppen 18-35 år. Innholdet spiller på målgruppens premisser, på plattformene de bruker. Vi tilbyr produktplassering, logosynlighet og egne reklamebrudd presentert av profilene. 

Event

Våre profiler har stått på både store og små underholdningsscener i inn- og utland. Vi har profiler til enhver anledning, og kan tilby alt fra konferansier, foredrag, standup, impro, DJ og skreddersydde liveshow. Trenger du underholdning til ditt kommende event? Ta kontakt med bookingsansvarlig vilde@snakk.as.

Innholdsmarkedsføring

... eller underholdningsmarkedsføring, som vi liker å kalle det. Vi har bred erfaring i å utvikle helhetlige kommunikasjonsstrategier. Med utgangspunkt i kundens behov lager vi konsepter, finner passende talenter, produserer innhold, distribuerer i riktig kanaler og analyserer resultater for våre kunder. Ikke nøl med å ta kontakt om du vil sparre kreative idéer med oss. Vi er heller ikke fremmed for en kaffeprat!

Podkast

Vi elsker podkast, og det burde du også gjøre! Podkast er nemlig en suveren måte å treffe hjertet til målgruppen på, samtidig som publikum er mottakelig for budskapet din merkevare ønsker å formidle. Våre profiler står bak noen av landets mest populære podkaster. Simpl leverer konsept, produksjon, etterarbeid, distribusjon og markedsføring.