Kundecaser

Hvordan få flere unge til å søke bilfag?

I flere år har vi sørget for å øke oppmerksomhet og dra trafikk til velgbilfag.no.

For å øke oppmerksomheten rundt bilfag og øke søkertallene til vgs-linjen lagde vi en omfattende influencerkampanje hvor kjente profiler fikk testet seg i yrket. Alt innholdet ledet inn til nettsiden for kampanjen, hvor man kunne ta test for å se om bilfag passer for deg, og lese mer om mulighetene innenfor utdanningen. Innholdet ble publisert i en periode på tre måneder opp mot søknadsfristen for videregående skole, 1. mars.

To konsepter

Vi produserte to ulike konsepter i forbindelse med kampanjen. I «Mekkernes mester» konkurrerte YouTuberne Ole Wold og Karoline Habberstad i fire episoder om å være den beste mekkeren. Sammen med flinke fagfolk konkurrerte de i områdene personbil, lastebil, skade og lakk. Videoene ble publisert på YouTube-kanalene til Ole og Karoline. Kortversjoner ble publisert og spredt på Facebook, Instagram og Snapchat.

Det andre videoløpet vi produserte var bedriftsbesøk hvor profiler fikk prøve seg som lærling for en dag. Dette ble til fire videoer publisert på YouTube-kanalene til Kong Halvor, Lena Redmo, Ole Wold og Kattekryp. Også disse ble klippet ned til annonser på Facebook, Instagram og Snapchat.

Resultater

Videoene på YouTube fikk 111.000 visninger.

Annonsene på Snapchat fikk 665.000 visninger og hadde en konverteringsrate på 10%.

Annonsene på Instagram og Facebook fikk 120.000 visninger og hadde en konverteringsrate på 13%.

Dette førte til 80.000 besøkende på nettsiden for kampanjen.

YouTube video

Andre *caser*

TFF

Hvilken elsparkesykkel-type er du?

Vi utviklet og produserte en reklame for Trafikkforsikringsforeningen i forbindelse me bevisstgjøring av viktigheten av forsikring når man kjører el-sparkesykkel. Målet var å nå ut til unge, og spesielt unge gutter og vi kobla derfor på vår eminente komiker Ahmed Mamow. Vi produserte innhold til TikTok, utendørs display og TV.

Se hele casen

Egil

Tripletex

Rekrutteringsvideo med Egil Skurdal

Tripletex gjør regnskap smart, enkelt og effektivt. I 2022 søkte de flere kollegaer til sitt kompetente fagmiljø, og ønsket å gjøre noe gøy for å fange oppmerksomheten på LinkedIn. Dette løste vi sammen med vårt fantastiske humortalent Egil Skurdal.

Se hele casen

Høyskolen Kristiania

Liveshow med Høyskolen Kristiania

Sammen med Høyskolen Kristiania reiste vi rundt under fadderuken i Oslo og Bergen og holdt tre underholdningsshow, basert på Snapchat showet "Hva tenker du om". På turen hadde vi med oss Egil Skurdal, Hallvard Dyrnes, Ahmed Mamow, Guccigaute, Øyunn Krogh og Nora Angeltveit.

Se hele casen

Trenger du *profiler* til din merkevare? Ta kontakt!

Karoline Smådal

Karoline Smådal

Byråleder

karoline@snakk.as

482 57 782

Kristin Sandstrand

Kristin Naomi Sandstrand

Kommersiell leder

kristin@snakk.as

928 13 419